28 Mart 2015 Cumartesi

Netlioo dükkan'da süper yenilik. Kazancınızı artırın.

https://netlioo.com/register/20152015

Merhaba netlioo tutkunları. Netlioo sonunda beklenen yenilikle karşımıza çıktı. Sanal mağaza olarak kullandığımız ve büyük kazançlar elde ettiğimiz Netlioo dükkan içeriği geliştirilerek artık ürün ekleme imkanı da sunuluyor.

Daha önce sadece anlaşmalı alışveriş sitelerinin logo ve linkleri bulunuyordu. Fakat şimdi istediğimiz ürünleri mağazamıza ekleyip ziyaretçilerimize ürün sunma imkanımız olacak. Şu an kategorilendirme uygulaması hizmete girmese de çok yakında eklediğimiz ürünleri kategorilendirme imkanı da olacak. O zaman tam profesyonel bir sanal mağazaya sahip olacağız ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğiz.

Dükkan'a ürün eklemek için önce dükkan adresimize giriyoruz. Sol üstte bulunan ayarlar kısmını tıkladıktan sonra açılan sol menüde içerik ekle linkini göreceksiniz. İçerik ekle linkini tıkladığınızda linki eklemeniz için bir kutucuk çıkacak. Linki yapıştırıp onayla derseniz ürün mağazanıza eklenecek. Listede bulunan markaların ürünlerinden istediğinizi dükkanınıza ekleyip satışa sunabilirsiniz.

Netlioo sanal ticaret sistemi şimdiden büyük gelecek vadediyor. Eğer bilgisayar başında geçirecek biraz vaktiniz varsa mutlaka tetlioo ile tanışın. Hiçbir gideriniz, hiçbir kaybınız yok. Netlioo size büyük kazançlar elde etmenize imkan sunuyor. Daha çok kazanmak için davetiye kodu kullanarak üye olun. Netlioo davetiye kodu: 20152015

Bol kazançlar dilerim. İyi çalışmalar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder