20 Şubat 2015 Cuma

Netlioo'ya nasıl üye kazanırım?

https://www.netlioo.com

Sosyal alışveriş platformu netlioo gelişmelerle hızla büyümeye devam ediyor. Bu büyüme sonucunda ise herkese kazandırıyor. Bildiğiniz gibi netlioo'da sosyal ağ oluşturmak bizim daha çok kazanmamız demektir. Dolayısıyla akla gelen ilk soru netlioo'ya nasıl üye kazanırım olacaktır.

Öncelikle netlioo alt üye oluşturmak, başka bir ifadeyle netlioo sosyal ağınızı genişletmek bize ne gibi fayda sağlayacak bundan söz edelim.

Sosyal ağlardan kazan
Biliyorsunuz ki netlioo kazanç maddelerinden biri de sosyal ağlardan kazan olayıdır. Netlioo sayfanızdaki sosyal medya bölümünde bulunan kampanlayaları facebook ve twitter'da paylaşarak kazanıyoruz. Bizim alt üyelerimiz de bu paylaşımları yaptığı zaman bundan bize de belirli oranlarda komisyon geliyor. Bu kazanç dağılımını netlioo yardım sayfasından ayrıntılı inceleyebilirsiniz. Tüm alt üyeleriniz ne kadar paylaşım yaparsa, o kadar kazancımız artıyor demektir. Tabi buna paralel olarak da ne kadar çok alt üyemiz olursa kazancımız da o doğrultuda artış gösterecektir.

Alışverişlerden kazan
Asıl büyük kazancınız alışveriş yap kazan bölümünden olacaktır. Her marka alışverişlerde netlioo üyelerine bir kar payı vermektedir. Bu oranları alışveriş bölümünden görebilirsiniz. Her üyeniz kendi kazancı için çalışırken aynı zamanda size de kazandıracak. İster kendisi alışveriş yapsın, isterse kazanmak için yaptığı çalışmalarla başkalarına alışveriş yaptırsın, tüm bunlardan davet eden kişi olarak siz de bir pay alacaksınız.

Netlioo'ya nasıl üye kazanırım?
Şimdi gelelim asıl konumuz olan netlioo'ya nasıl üye kazanırım sorusuna. Bu konuda size en büyük destek yine sosyal medya olacaktır. Sosyal medyada arkadaşlarınıza, çevrenize sık sık netlioo'dan bahsedin. Netlioo'nun avantajlarından onlar da yararlanmak isteyeceklerdir. Üye olmaları için de sizin davet kodunuza ihtiyaçları olacağından her paylaşımınızda davet kodu vermeyi unutmayın. Twitter, Facebook gibi sosyal ağlarda netlioodan bahsettikçe insanlar bu avantajlardan yararlanmak için üye olacak ve dolayısıyla üye kitleniz artacaktır.

Çevrenize anlatın
Netlioo'yu sanal ortamın dışında bizzat çevrenize anlatın. Bu çok etkili bir seçenektir. Çünkü anlattığınız kişi tanıdığımız insanlardır. Arkadaşlarımız, ailemiz vs yani bizi seven insanlar. Hem bizi daha dikkatle dinleyecekler hem de birebir anlattığınız için daha etkili anlatmış olacaksınız. Bunun yanı sıra tanıdıklarınız olduğu için sırf sizin için bile üye olacaklardır.

Yazı yazın
Üye artırmanın bir yolu da şu an benim yaptığım gibi yazarak bunuanlatmak ve üye kazanmaktır. :) Her madde aslında anlatmak üzerine oluşuyor. İster sosyal medyada, ister birebir çevrenize, ister yazarak netlioo'yu tanıtmak istiyorsanız sonuçta bunu anlatarak yapıyoruz fakat ayrı yollardan. Eğer iyi bir üslubunuz varsa mutlaka yazarak anlatma alternatifini iyi değerlendirin. Mesela bir blog açarak yazabilirsiniz. Blog açmak çok kolay ve ücretsizdir. Veya üye olduğunuz forumların ilgili kısımlarında netlioo'nun avantajlarından bahsederek netlioo'ya üye kazanabilirsiniz.

Özetle şunu söyleyebilirim ki üye kazanmak istiyorsanız netlioo'yu insanlara hangi yolla olursa olsun en iyi şekilde anlatmaya çalışın. Siz onlara netlioo'yu yeterince anlatırsanız üye olmamalarına imkan yok. Çünkü netlioo herkese kazandırıyor.

İyi çalışmalar, bol kazançlar dilerim.

Netlioo Davetiye Kodu: 20152015

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder