19 Şubat 2015 Perşembe

Netlioo'dan nasıl para kazanılır?

https://netlioo.com/register/20152015

Merhaba genç girişmciler. Eğer bu yazıyı okuyorsanız araştıran bir girişmcisiniz demektir. Eminim siz de iyi bir girişimle kazanmayı hedefliyorsunuzdur. O zaman bu yazı tam size göre.

Bu güne kadar birçok internetten kazanma sistemi görmüş olabilirsiniz ama bu kadar kolay kazanmanın sistemini görmediniz. Netlioo bir sosyal alışveriş platformudur. Hemen aklınıza, bu da mı alışveriş yap kazan diyecek diye gelmesin. Garanti veriyorum, tek kuşur kaybetmeden kazanacaksınız.

Arkadaşlar bir taraftan netlioo.com'a üye olup bir taraftan da "Netlioo'dan nasıl para kazanılır?" makalemizi okumaya devam edebilirsiniz. Böylelikle okurken anlattıklarımızı uygulamalı olarak görmüş olursunuz. Öncelikle netlioo'dan kısaba bahsedeyim. Dediğim gibi netlioo bir sosyal alışveriş platformu. Türkiye'de sanal alışveriş ciddi bir ivme ile büyüyor. İstatistiklere göre 2015 sanal alışveriş bütçesi 62 milyar TL'ye ulaşacak. Firmalar da bunun farkında olduğu için satışlarını internete taşıyorlar. Daha çok kitleye ulaşmak için de bizler gibi bu işten kar elde etmek isteyenlerle çalışma yoluna gidiyorlar. Her akıllara acaba kazanılır mı gibi sorular gelir. Mantık çok basit arkadaşlar, satıcı diyor ki, benim ürünümü tavsiye et, ben satayım sana da kar vereyim. Sen de faydalan. Bu hiç de illegal bir şey gibi gelmiyor.

Netlioo bugün internetten alışveriş yapılan hemen hemen her marka ve siteyi bünyesinde barındıran bir sistem. Hepsiburda, gittigidiyor, markafoni, MediaMarkt, çiçeksepeti, bimeks, inci, mavi ve daha yüzlerce marka ve alışveriş sitesi... Bu markalardan alışveriş yaparken netlioo vasıtasıyla alışveriş yapılırsa bir indirim uygulanıyor. Misal, kişi makafoninin sitesine girip bir ürünü zaten alıyor. Netlioo vasıtasıyla alırsa % 9 indirimli alıyor. Siz bu durumda neyi tercih edersiniz? Tabiki indirimli almayı. Kafanız karışmasın, bunun arkasında hiç bir ayrıntı yok, farklı dip notlar yok. Sistem aynen anlatığım gibi. Peki biz ne kazanıyoruz. O satışlardan firma bize bir kar payı veriyor. Kısacası insanlar alışveriş yaptıkça biz kazanıyoruz.

Şimdi gelelim uygulamalı olarak netlioo'dan nasıl para kazanılır sorusunun cevabına. Öncelikle netlioo'ya üye olalım. Üyelik ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır. Üyelik için bir referansa yani bir davet koduna ihtiyacınız var. Üyelik için davet kodu: 20152015

Alışveriş yap kazan
Yukarda da bahsettiğim gibi eğer biz internetten birşeyler alacaksak zaten sunulan indirimlerden kazançlı çıkıyoruz, bunun detayına fazla girmeyeceğim.

Sanal mağazanı kur
Netlioo sayesinde bizim de bir sanal mağaza açma imkanımız oluyor. Üyeliğimizi aktif ettikten sonra ayarlar bölümünden kullanıcı adı oluşturuyoruz. Bu kullanıcı adı aynı zamanda sizin sanal mağaza adresiniz olacak. mesela benim kullanıcı adım onlinealisveris. Mağazamın adresi de https://onlinealisveris.netlioo.com olmuş oluyor. Üst menüde dükkan linkini tıklayın ve mağazanıza geçin. Mağaza pencereniz açılınca sol üste bulunan ayarlar kısmından mağazanıza bir başlık ve slogan oluşturun. Artık sizin de bir sanal mağazanız var. Siz de internetten ticaret yapaak hemen para kazanmaya başlıyorsunuz. Ama bu farklı bir ticaret. Ne alım satıma, ne ödemeye, ne kargoya karışıyorsunuz, ne de müşteriyle muhatapsınız. Sadece ziyaretçiler mağazanıza girip markalardan alışveriş yapsın, siz gerisine karışmayın. Sadece hesabınıza geçen paraya bakın. Tek yapmanız gereken bol bol reklam. Gerek çevrenize tavsiye ederek, gerek twitter ve facebook hesabınızda paylaşarak sanal mağazanıza ziyaretçi çekebilirsiniz. Ne kadar çok alışveriş o kadar kazanç.

Sosyal ağlardan kazan
Netlioo'dan nasıl para kazanılır sorusunun bir cevabı da "sosyal medyadan kazan"dır. Sosyal medya butonunu tuklayın. Reklam kampanyaları göreceksiniz. Bu reklamları twitter ve facebook'ta paylaşınca reklamın üzerinde belirtilen rakamlar hesabınıza aktarılıyor. Sizce zor bir işlem li? :)

Kazan kazandır
İşte "Netlioo'dan nasıl para kazanılır" sorusunun en iştah kabartan cevabı bu arkadaşlar. Netlioo'da herkes birbirine kazandırıyor. Siz de birilerine kazandırıyorsunuz ama sizin hiç bir kaybınız olmuyor. Netlioo'ya bir davetiye kodu ile üye oluyorsunuz. Siz sisteme üye olunca hemen bir davetiye kodu oluşturun ve siz de çevrenize tavsiye ederek, sosyal medyada tanıtım yaparak üye kazanın. Üye olanlar sizin davet kodunuzla üye olduğu zaman sizin alt üyeniz olmuş oluyor. İşte en güzel kazanç burda başlıyor. Alt üyenizin yaptığı her işlemden siz pay alıyorsunuz. Yukarıda bahsettiğimiz gibi ister alışveriş yapsın, ister birilerine alışveriş yaptırsın siz de bundan pay alıyorsunuz. Hatta alt üyenizin sosyal medyadan kazan bölümündeki kampanyaları paylaşarak kazandığı her işlemden siz de pay alıyorsunuz. Yani üyeniz kazandıkça siz de kazanmış oluyorsunuz. Düşünün ki yüzlerce üyeniz oldu. Ki herkes kazanmak için üye oluyor. Sistem çok kolay olup herkese kazandırdığı için her üyeniz kazanmak için çalışcaktır. Dolayısıyla hepsi de size kazandıracak. Bir süre sonra siz hiç birşey yapmadan yattığınız yerden veya kendi işiniz gücünüzle meşgul olurken ayda binlerce TL para kazanma imkanına bile sahip olabilirsiniz. Önemli olan bir müddet etkin çalışmak. Daha sonra her ay maaş alır gibi para kazanırsınız. Tabi bu durmanız anlamına gelmez. Siz ne kadar çalışır ağınızı genişletirseniz geliriniz o kadar artacaktır.

Bunların hiç biri ütopya değil arkadaşlar. Sadece bir deneyin ve görün. Anlattıklarımdan farklı birşey göremezsiniz. Hatta daha fazla avantajlar göreceksiniz. Artık Netlioo'dan nasıl para kazanılır sorusunun cevabını biliyorsunuz. Hemen şimdi kazanmaya başlayın.

İyi çalışmalar bol kazançlar dilerim.

Üyelik için davetiye kodu: 20152015


https://netlioo.com/register/20152015

1 yorum:

  1. Bu Mayo Clinic'ten genel bir duyuru ve böbrek satın almakla ilgileniyoruz, eğer bir böbrek satmak istiyorsanız, lütfen aşağıdaki e-posta adresimizden doğrudan bizimle iletişime geçin.
    mayocareclinic@gmail.com
    Not: Bu güvenli bir işlemdir ve güvenliğiniz garanti edilir.
    Daha fazla bilgi için lütfen bize bir e-posta mesajı gönderin.

    YanıtlaSil